top of page
  • Writer's pictureJuha Evokari

Auta meitä pelastamaan 1000 henkeä Ukrainassa!

Päivitetty: 19. elok. 2022

Venäjän julma hyökkäys Ukrainaan jatkuu kuudetta kuukautta. Päivittäin kuolee sekä siviilejä että ukrainalaisia sotilaita, ja avun tarve on tänään vähintään yhtä suuri kuin sodan alkaessa helmikuussa.


Sisu Ukraine ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka missio on auttaa Ukrainan kansaa toimittamalla apua pahiten kärsiville alueille. Yhdistyksellämme on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa (RA/2022/1052) ja toimimme vain luotettavien kumppaneiden kanssa, jotta pystymme varmistamaan, että kaikki apu saapuu turvallisesti perille, ja ”oikeisiin käsiin”.


Yhdessä MedKit:n (osa Pamark Oy:tä) kanssa olemme asettaneet tavoitteeksemme kerätä 1000 kpl kiristyssidettä sekä 50 kpl taitettavia paareja. Kriisialueella laadukas kiristysside on ensisijaisen tärkeä ensiapuun, ja pyyntö kiristyssiteistä sekä taittopaareista on tullut suoraan kriisialueilla toimivilta tuntemiltamme lääkäreiltä.


SINÄ VOIT AUTTAA osallistumalla kampanjaan ostamalla 36€ kappalehintaan kiristyssiteitä ja/tai taittopaareja (200€ kpl) klikkaamalla alla olevia linkkejä.HUOM! Tuotteita EI toimiteta ostajan kotiin, vaikka osto vaatii täyttämään osoitetietoja, vaan tuotteet kerätään MedKitin keskusvarastoon ja lähetetään sieltä suoraan Ukrainaan.


Ensimmäinen toimitus toimitetaan Sisu Ukraine ry:n hallituksen jäsenen Sergiy Butin mukana elokuun loppuun mennessä, ja tavoitteemme on saada 1000 kiristyssidettä sekä 50 taittopaaria lähetettyä syyskuun loppuun mennessä.


Seuraa tätä blogia saadaksesi lisää tietoa projektimme etenemisestä sekä uutisia Ukrainasta avun saavuttua perille!


180 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Chernihivin verensiirtokeskus tarvitsee apuamme!

Keskus on ainoa laatuaan 800 000 asukkaan Chernihivin seudulla, ja tarvitsee kiireellisesti välineistöä verenluovutukseen. Verestä on huutava pula etenkin Ukrainan itäosissa. MITEN VOIMME AUTTAA: Joka

Comments


bottom of page