top of page
Landing page.jpg
Landing page.jpg

Missio

Sisu Ukraine ry syntyi aidosta tahdosta auttaa ja tukea Ukrainan kansaa, Venäjän hirvittävän hyökkäyksen seurauksena suvereenia Ukrainan valtiota vastaan.

 

Me suomalaiset muistamme isovanhempiemme tarinat ja kertomukset siitä, millaista oli toisen maailmansodan aikana, kun Neuvostoliitto hyökkäsi laittomasti Suomeen. Näin ollen me kansana voimme samaistua siihen, mitä Ukrainan kansa käy läpi juuri tällä hetkellä, ja Sisu Ukraine ry perustettiin antamaan suomalaisille mahdollisuus auttaa Ukrainaa järjestäytyneellä ja turvallisella tavalla.

 

Laajan ammatillisen kontaktiverkoston ansiosta sekä Suomessa että Ukrainassa, Sisu Ukraine ry:llä on kyky kanavoida materiaalia ja apua organisoidusti ja turvallisesti, hankkia tarvittavaa materiaalia ja apua sekä näiden turvallista kuljettamista Ukrainan rajalle. Mutta myös sen varmistamiseksi, että apu saavuttaa määritellyn vastaanottajan Ukrainassa.

 

Sisu Ukraine:n apu on osittain humanitaarista apua, osittain puolustustarvikkeita ja -materiaaleja. Olipa kyseessä humanitaarinen apu tai puolustustarvikkeet, on välttämätöntä, että kaikki tekemämme tehdään sääntöjen mukaan, laillisesti ja mahdollisimman hyvin organisoituna.

 

Auta meitä auttamaan Ukrainaa ja ukrainalaisia!

Contact
bottom of page