top of page
Activities.jpg

Aktiviteetit

Miten toimimme

Laajan ammatillisten kontaktiverkoston ansiosta sekä Suomessa että Ukrainassa, Sisu Ukraine ry:llä on kyky kanavoida materiaalia ja apua organisoidusti ja turvallisesti, hankkia tarvittava materiaali ja apu sekä näiden turvalliseen kuljettamiseen Ukrainan rajalle. Varmistamme myös, että apu saavuttaa määritellyn vastaanottajan Ukrainassa. Sisu Ukrainan apu on osittain humanitaarista apua, osittain puolustustarvikkeita ja -materiaaleja. Olipa kyseessä humanitaarinen apu tai puolustustarvikkeet, on ehdottoman välttämätöntä, että kaikki tekemämme tehdään sääntöjen mukaan, laillisesti ja mahdollisimman hyvin organisoituna.

Autamme pakolaisia uudelleensijoittumaan Suomeen

Ukrainan sodan alkamisesta lähtien, Sisu Ukraine on auttanut evakuoimaan yli sata pakolaista Suomeen. Toimien yhdessä sekä ukrainalaisten että suomalaisten vapaaehtoisten (pääasiassa Ahvenanmaalta, Turusta ja Kiuruvedeltä/Vieremältä) kanssa olemme löytäneet uusia tilapäisiä koteja monille Ukrainan sodasta pakeneville perheille.

Avun lähettäminen Ukrainaan

Sisu Ukraine on myös työskennellyt aktiivisesti materiaalien ja avun lähettämisen koordinoinnissa ja organisoinnissa Ukrainaan ja ihmisten takaisin tuomisessa, kuljetuksissa, asiakirjoissa, tilapäismajoituksissa, kouluissa jne. Olemme myös lähettäneet paljon lääkinnällistä apua ja materiaalia ukrainalaiseen sairaalaan Tšernigivin kaupungissa, joka kärsi paljon pommituksista.

Tässä linkki rahankeräyslupaamme: https://poliisi.fi/documents/25235045/0/Lista-rahankerayksista-FI_28072022.pdf/bac5068c-738a-0371-4cb2-0b3a5c64285a/Lista-rahankerayksista-FI_28072022.pdf?t=1659346853537

Hyväntekeväisyyskonsertti

Sisu Ukraine järjesti 10.4.2022 hyväntekeväisyyskonsertin paikallisten vapaaehtoisten kanssa Suomen Paneliassa kerätäkseen rahaa Ukrainalle. Vaikka konsertti järjestettiin hyvin lyhyellä varoitusajalla, konsertti keräsi parisataa henkeä ja tuotti arvokasta varoja asian hyväksi.

bottom of page