top of page
How can I help.jpg

Kaikki apu on tervetullutta. Keskitymme kuitenkin siihen, että saamme ensin konkreettisia pyyntöjä Ukrainan yhteyshenkilöiltämme ja vasta sitten alamme kerätä erikseen pyydettyjä materiaaleja ja apua. Erityistapauksissa voimme ottaa vastaan ​​myös yleisiä materiaaleja ja apulahjoituksia. Tällaisten lahjoitusten osalta, ota kuitenkin ensin yhteyttä meihin ennen kuin lähetät meille mitään.

Sponsorointi

Pääasiallisena tulonlähteenä tarjoamme yrityksille mahdollisuuden sponsoroida tiettyjä Ukrainaan lähetettyjä materiaaleja ja apuvälineitä. Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää siitä, millaista näkyvyyttä voimme tarjota sinulle vastineeksi sponsoroinnistasi.

Tukijäsenyys

Yksityishenkilöille, jotka haluavat tukea avustustyötämme, tarjoamme mahdollisuuden liittyä Sisu Ukrainan kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 2000 euroa vuodessa.

Lahjoita materiaalia

Kun saamme konkreettisia tietoja Ukrainassa tarvittavista materiaaleista, laitteista tai muusta avuntarpeesta, julkaisemme nämä tiedot verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Jos sinulla on tällaista materiaalia tai voit toimittaa meille sellaista materiaalia, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, jotta voidaan sopia, kuinka materiaalit lähetetään kuljetettaviksi Ukrainaan

Miten voin auttaa?

bottom of page